Gandia compta amb informador propi com a destinació Lgtbi-friendly


0
3990
L'informador, Morant, Milvaques i Prieto a l’estand número 3 de la Comunitat destinat al turisme LGTBI.

Gandia està present, per segon any consecutiu, juntament amb Benidorm i València, a l’espai de la Comunitat que promociona el turisme LGTBI. I treballaran conjuntament amb aquestes destinacions per fer activitats a la capital de la Safor.

La vicealcaldessa i regidora de Diversitat de l’ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha presentat l’oferta de la ciutat a l’estand número 3 de la Comunitat destinat al turisme LGTBI.

Així, per segon any consecutiu, Gandia hi és present juntament amb altres destinacions importants com València i Benidorm que treballen des de fa molts anys la diversitat sexual també des del punt de vista turístic.

Però enguany amb novetats, com la presència d’un informador turístic per a l’àrea de Gandia en aquest espai que informa sobre les activitats que s’hi poden realitzar a la ciutat.

“Gandia és una ciutat integradora, que està treballant des de l’inici de la legislatura en polítiques que fomenten la diversitat sexual, per la seua visualització i normalització, contra la lgtbifòbia. També des del punt de vista turístic, volem mostrar-nos com una ciutat en la qual els visitants d’aquest col·lectiu van a sentir-se molt còmodes. Per això estem ací, perquè volem continuar en aquest camí per tal de posicionar-nos en el mapa Lgtbi-friendly. Busquem també la complicitat de l’empresariat per tal de veure si som capaços de despuntar en algunes activitats singulars que ens convertisquen en referent”.

Milvaques també ha mantingut contactes amb els tècnics de València i Benidorm per tal d’intercanviar experiències i importar activitats que es puguen oferir als visitants, juntament la resta d’oferta de la ciutat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here