Gandia commemora el dia Mundial del Turisme posant en valor la seua història i el patrimoni

0
4911
Vista del Grau de Gandia des de l'espigó del port.

Gandia obre les portes als visitants i ciutadans amb visites guiades gratuïtes a alguns dels monuments i espais més emblemàtics

Gandia celebra el dia Mundial del Turisme 2022 amb una sèrie de propostes que es van iniciar el passat 24 i conclouen demà en Conca. D’aquesta manera, Gandia obre les portes als visitants i ciutadans que vulguen descobrir la història i el patrimoni de la ciutat a través de visites guiades gratuïtes a alguns dels monuments i espais més emblemàtics de la ciutat.

Durant el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, es van programar visites guiades gratuïtes al patrimoni (Cova del Parpalló, Morabit, MAGa i Refugis), així com visites didàctiques per a tota la família: una gimcana Borgiana i una ruta teatralitzada, esgotant-se les reserves per a totes.

Aquest 27 de setembre se celebra una jornada de portes obertes i es podran visitar de manera gratuïta el MAGa i el Museu de Santa Clara. El Palau Ducal oferirà durant aquesta jornada un 20% de descompte a les entrades mentre que el Museu Faller lliurarà un obsequi als seus visitants.

Aquest any el tema escollit per l’Organització Mundial del Turisme és «repensar el turisme», per la qual cosa el 26 de setembre es va celebrar un concurs de fotografia creativa per tal d’aconseguir a través de la fotografia diferents perspectives de veure Gandia, des d’una mirada que ens permeta repensar el turisme, la cultura i la sostenibilitat entre tota la ciutadania. Es valorarà la creativitat de les imatges participants sobre la base de la seua originalitat i el nivell de sorpresa visual que produïsquen.

Pel Departament de Turisme és clau que els turistes que visiten Gandia durant tot l’any també siguen part del Dia Mundial del Turisme, independentment que l’estada a la nostra destinació haja finalitzat. Per aquesta raó, hui 27 de setembre començarà un sorteig a través dels perfils oficials de Visit Gandia a Instagram i Facebook.

Acció promocional a Conca

A més dels esdeveniments que tindran lloc a Gandia amb motiu del Dia Mundial del Turisme, aquest any el departament de Turisme ha organitzat una acció promocional a Conca que tindrà lloc el dia 28. Atés que les dades diuen que Gandia és la destinació favorita dels conquenses, s’ha volgut organitzar aquest acte per agrair-ne la fidelitat.
Dimecres que ve a la Plaça Major de Conca s’instal·larà un taulell amb informació turística de Gandia que estarà obert de 10.30 a 14.00?hores.

A més, a les 12.45 i a pocs metres de la Plaça Major, a la Casa del Corregidor, tindrà lloc un showcooking i degustació de Fideuà de Gandia a càrrec de Pep Solà.
Complementant aquesta acció adreçada al públic en general, s’han programat entrevistes en mitjans de comunicació locals i reunions amb agències de viatges.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí