Gandia celebrarà del 28 de juliol al 20 d’agost el 33 Polisònic

0
2031
Gandia
Un dels moments de la presentació.

L’ajuntament de Gandia ha presentat la 33 edició del festival Polisònic, del 28 de juliol al 20 d’agost, al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. L’han presentat el regidor de Cultura, Nahuel González, i el tècnic programador del festival, Eudald González.

Aquest festival musical, l’únic que no es va aturar durant la pandèmia, obrirà de nou les seues portes sense restriccions d’aforament. Vora 600 persones podran gaudir assegudes de 9 actuacions que “aborden diferents estils musicals no comercials, com ara el jazz, soul, rockabilly, música tradicional americana o cubana…”, ha puntualitzat el regidor de Cultura.

Tots els concerts començaran a les 21.30 h, el mateix horari que a l’edició passada, i tindran un cost d’entrada. L’única excepció serà el concert celebrat el 28 de juliol, una mena d’homenatge a Graham Foster pels 50 anys damunt dels escenaris que tindrà lloc a les 20 h amb entrada gratuïta per donar-li major acollida.

Un dels fets a destacar és que, a banda de hi haure 4 grups musicals amb noms femenins, pràcticament el 50% dels artistes seran dones. Per altra banda, aquesta edició comptarà amb la novetat de ficar a l’abast abonaments d’assistència per a diversos o tots els concerts. “Aquest fet esdevé per tenir un públic molt fidel que repeteix o inclòs està tots els dies”, ha afirmat el tècnic.

Les entrades es podran adquirir a la pàgina web d’Instanticket o a la Casa de Cultura.

El pressupost del festival és d’aproximadament uns 40.000 €. “L’aposta cultural és molt important i els dies de Polisònic seran dies d’alegria”, ha destacat l’edil.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí