Gandia celebrarà a la seua platja la cursa de colors ‘Fun Color Experience’

0
669
La cursa ha estat presentada a l'Ajuntament de Gandia

Es tracta d’una carrera esportiva, festiva, lúdica i familiar que va dirigida a tots els públics

La Regidora Delegada d’Esports, Lydia Morant, i el representant de l’empresa SLT Sport, Rubén Donet, han informat de la pròxima edició de la cursa de colors Fun Color Run Experience, que tindrà lloc el dissabte 24 d’agost a la platja de Gandia, a partir de les 19h, amb un recorregut de 4 kilòmetres. Eixe dia mateix, es podran recollir els dorsals de 12h a 14:00h i de 17h a 18h a la plaça Veles e Vents, junt al Club Nàutic. A més, tots aquells menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats per un adult inscrit.

Segons ha declarat Morant, “és una carrera esportiva, festiva, lúdica i familiar que va dirigida a tots els públics”, per la qual cosa s’han dividit les inscripcions en quatre modalitats i amb preus variants: individual major de 12 anys (12€), de 5 a 11 anys (9€) i xiquets menors de 5 anys (1€); grup o família majors de 12 anys (11€), xiquets de 5 a 11 anys (8€) i xiquets menors de 5 anys (1€); i inscripció Low cost per 5€.

Hi ha diverses activitats que converteixen la cursa en una “activitat lúdica”. Entre elles trobem una masterclass de zumba que es realitzarà abans de la carrera, i un festival en la plaça del Nàutic després de realitzar el recorregut.

Tots dos han convidat la ciutadania a que s’anime a participar i s’apunte a partir de hui en la pàgina web http://www.sltsport.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here