Gandia celebra la primera Fira de Benestar Animal

0
1149

L’ajuntament de Gandia ha anunciat que el pròxim dissabte, 11 de desembre, se celebrarà la primera Fira de Benestar Animal a Gandia, a la plaça del Tirant d’11 a 20 hores.

Segons informen fonts municipals, l’objectiu és conjuminar i visibilitzar la labor de l’ajuntament de Gandia i de les associacions protectores d’animals tant de Gandia i la comarca de la Safor com de tot arreu de la Comunitat Valenciana. “Vetlen pel benestar dels animals desemparats i per donar una segona oportunitat a aquells animals que es troben en albergs a l’espera de ser adoptats per una família”, ha ressaltat la regidora de Benestar Animal, Liduvina Gil.

Ajuntament de Gandia

«Totes les persones que acudisquen veuran exhibicions, sobretot de gossos, que a banda de ser animals de companyia també són ajudants o facilitadors de persones amb diversos graus de discapacitat física o psíquica, així com auxiliars de recerca de persones desaparegudes. També hi haurà exhibicions de com treballen aquests animals», assenyalen des del consistori.

La regidora ha destacat que “volem conscienciar sobre els drets dels animals i la tinença responsable d’aquests”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here