Gandia celebra la «Festa per la Diversitat» el 24 de juny

0
1780
Gandia
Un dels moments de la presentació.

La regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro; acompanyada de Carlos Pajuelo, president del Consell dels de Gandia; i Hector Juan Bofí, representant de l’entitat juvenil; ha presentat la «Festa per la Diversitat», que tindrà lloc el dissabte 24 de juny, a la plaça Rei en Jaume I, dins els actes programats per a la celebració de la Gandia Pride Orgull 2022, del 4 al 28 de juny.

“S’hi ha programat activitats culturals, pedagògiques i lúdic-festives per a tots els públics amb l’objectiu de fomentar respecte per la diversitat i el col·lectiu LGTBI+”, ha destacat Navarro. Estan organitzades pel Consell dels Joves de Gandia amb la col·laboració del Departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.

Bofí ha puntualitzat que en aquesta programació “hi ha més concursos i més participació que mai”. A banda de l’exposició literària “Orgullosament artistes” i la fotogràfica “Visibilitzant la diversitat LGTBI”, hi haurà els següents concursos: “Comerç Divers”, amb els aparadors com a protagonistes; “Travestí” i “Cançons per la diversitat”.

Segons informen fonts municipals, a banda, el divendres 24 hi haurà una altra sèrie d’activitats per gaudir juntament amb els més menuts com són els contacontes, jocs i el “Dia de la Família”. “Volem que vinga tot el món i gaudisca de la millor festa de l’Orgull que s’haurà celebrat mai a la Safor-Valldigna”, ha afirmat Bofí.

Per concloure, la nit la tancarà una Festa per la diversitat amb actuacions musicals i un espectacle d’animació LGTBI que començarà a les 22:30 h. “Tindrem un cartell amb gent molt reconeguda i amb una trajectòria llarga”, ha desenvolupat Pajuelo. Entre els artistes destaquen: Pupi Posson i Chumina Powe, Drag Shíky, Cabra Fotuda, Ferrxn i Pam Demia, Ivàn Zayas o Lluís Mosquera i Mir Blacksmith.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí