Gandia celebra este dijous la tradicional Open Night

0
129
Presentació Open Night Gandia

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació (Comerç), Alícia Izquierdo, acompanyada pel representant de la directiva de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric de Gandia, Santiago García i el president de l’Associació d’Hostalers del CH-Raval-Prado, Salva Sanchis, ha presentat la setena edició de l’Open Night Gandia, que tindrà lloc este pròxim dijous, 29 de desembre. Precisament, aquesta és la principal novetat, ja que s’ha traslladat de divendres a dijous per fer-la coincidir amb el popular Despatapa’t.

Els comerços del Centre Històric allargaran el seu horari comercial per tal de fer una nit especial i diferent. Des de les 20 fins a les 00.00 hores moltes botigues continuaran estaran obertes i oferiran, ja des de la vesprada, importants descomptes i alguna que altra sorpresa que no han volgut revelar. “Pensem que la data és més apropiada, perquè l’ambient nadalenc, la presència de familiars o els estudiants és més propici. A més de la conjunció de Destapa’t amb la compra festiva”, ha destacat el presentant de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric.

Per la seua banda, Sanchis ha ressaltat que “els hostalers estem a disposició dels comerços per a col·laborar en el que faça falta. Hem d’aprofitar els sinergies per fer-ho compatible i, en aquest sentit, el Destapa’t és ideal”. També ha agraït la col·laboració dels bars, cafeteries i restaurants que s’han adherit a la campanya.

Izquierdo ha anunciat que hi haurà animació pels carrers, a càrrec de la xaranga Grup Musical 2×4 amb nadales, a banda del tradicional trenet pel Centre Històric.  “Es tracta de fomentar i dinamitzar el comerç de la ciutat. Convidem a tots a visitar el centre,  a comprar i a gaudir de la nostra ruta gastronòmica”.

Finalment, ha recordat que l’aparcament del Prado té preus molt econòmics i que, fins i tot, pot resultar gratuït amb els tiquets descomptes que ofereixen els comerços associats.

 

Si vols vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here