Gandia celebra al carrer el Dia Mundial del Teatre

0
676
Un dels moments de la presentació.

Gandia se suma a la celebració del Dia Mundial del Teatre, però en aquesta ocasió a bord de el “Carrossa de la Farsa”, una carrossa que recorrerà el centre històric a partir de les 19 hores.

El regidor del Cultura, Joan Muñoz, ha convidat a tota la ciutdania a gaudir d’aquestes breus peces de teatre al carrer. Participen huit companyies i més de 100 actors i actrius.

La carrossa eixirà de la Casa de Marquesa, i passarà pel carrer Major, la plaça de les escoles Piules, Sant Francesc de Borja i acabara al costat del Teatre Serrano, on es llegirà el manifest del dia mundial del teatre.

Les companyies que participaran són: Act & Play, Ambfiteatre, Comuna Gabia, El Carro de Verona, Escola de Teatre Serrano, Lletraferits i Comediants, Teatre Escola del Raval i Xirimiri Teatre. També hi col·laboren, però que no hi van a actuar per qüestions d’agenda, Aiguamar Teatre, Marabú i Teatre de la Il·lusió.

“A Gandia hi ha un important moviment de teatre amateur, i amb la celebració d’aquest dia, traient el teatre al carrer, es vol posar en valor i donar visibilitat al mateix”, ha explica el regidor.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here