‘Gandia Bricks’ mostra figures de Lego a l’Espai Baladre de la platja fins al 30 d’agost

0
5138
Gandia
Un dels moments de la inauguració.

Les peces de Lego s’han instal·lat fins el 30 d’agost a l’Espai Baladre per tal de mostrar diferents figures reconegudes i referències al món cultural.

L’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, i el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, van acudir a la inauguració de l’exposició que romandrà oberta en un horari de 17 a 22 hores sota el nom de ‘Gandia Bricks’ i amb l’oferta de diverses activitats al llarg del temps d’exhibició.

Aquesta mostra té l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment de Lego de referència internacional i en un producte turístic per a públic familiar. Compta amb maquetes i diorames de diferents temàtiques creades per diverses persones, la majoria de les quals pertanyen a l’associació d’aficionats al Lego de València, ValBrick RLUG.

A més, les peces aniran acompanyades d’un codi QR per a obtindre més informació sobre aquestes. Durant el temps d’exposició també es realitzaran taller lúdics i educatius com la del Muntatge de Lego en grups o Taller de construcció d’un cotxe motoritzat amb Lego Spyke.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí