Gandia arriba al lloc 11 dels municipis espanyols amb major percentatge d’ocupació hotelera

0
2267
Gandia
Platja de Gandia.

L’Associació Empresarial Hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (HOSBEC), va publicar l’informe dels resultats turístics del sector durant el tercer trimestre d’aquest any i que recull les dades més destacades dels principals punts turístics durant els mesos de juliol a setembre.

Un informe que reflecteix el bon resultat que el sector hoteler ha obtingut a Gandia durant el passat estiu tot i la reducció d’ocupació que va suposar la DANA que va afectar el municipi durant el mes de setembre.

En primer lloc, l’informe recull que l’aposta per l’ocupació estable s’està traduint en bones dades, ja que tots els punts turístics analitzats, incloent-hi Gandia, van incrementar l’ocupació vinculada al sector hoteler i els llocs de treball creats van créixer en aquest període de temporada alta, fins a arribar als 20.155 llocs de treball a la Comunitat.

Pel que fa al rànquing G-20, el rànquing espanyol de les 20 destinacions turístiques amb major percentatge d’ocupació hotelera, Gandia se situa en el lloc 11 en l’àmbit nacional en arribar a una ocupació mitjana del 88,8% per davant de destins tan importants com Barcelona, Alacant o València.

Finalment, l’estudi destaca els resultats de Gandia pel que fa als dos indicadors més importants utilitzats en la indústria hotelera. Es tracta del ADR (Average Daily Rate – Tarifa mitjana diària) i el RevPar (Revenue Per Available Room – Ingrés per habitació disponible).

Sobre aquests dos mesuradors l’informe afirma que: “La ciutat de Gandia és, sens dubte, el municipi de la Comunitat Valenciana que ha registrat els millors resultats, ja que el seu ADR és el més alt: 126,41 €, i el seu RevPar (110,26 €) el situa molt per sobre de la mitjana nacional que es troba en 78,71 €”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Salud de Gandia instala pantallas de gestión de turno en los centros de Corea y Beniopa

El regidor delegat de Turisme a l’ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha mostrat la seua satisfacció per les dades que revela l’informe. “Aquestes dades ve a avalar la feina ben feta i situen a la nostra ciutat com un dels referents turístics a l’estat espanyol i el que és més important, ens situen com una destinació turística econòmicament rendible per al sector”. “Estem satisfets. L’aposta per la diversificació de la nostra oferta turística està donant bons resultats i en aquest sentit vull donar l’enhorabona al sector i, dins de la moderació, afirmar que continuarem treballant perquè la nostra platja siga un espai on la gent acudisca i conega tota l’oferta complementària que tenim”.

Mascarell ha destacat també la dada del gairebé 90% d’ocupació hotelera i ha remarcat que “a poc a poc aconseguim que l’ocupació no només es concentre en els mesos de juliol i agost sinó que es produeixen importants increments en els mesos de maig, juny i setembre, en un context d’una destinació preferentment de sol i platja on no ens ha acompanyat molt la climatologia durant setembre i octubre”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here