Gandia aprovarà l’expedient de contractació de les obres de l’IES Ausiàs March


0
2331
Gandia
Un dels moments de la reunió.

L’ajuntament de Gandia ha anunciat que les obres d’ampliació i reforma de l’IES Ausiàs March s’adjudicaran en un termini aproximat de dos a dos mesos i mig. Així ho traslladaven el vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, a la direcció del centre i als representants dels pares i mares de l’IES Ausiàs March en una reunió que tenia lloc en el centre educatiu provisional, situat en un solar junt al pavelló del Raval.

Segons indiquen fonts municipals, després que l’empresa adjudicatària presentara la seua renúncia a executar esta actuació, que havia experimentat un sobrecost degut a l’increment del preu dels materials constructius dels últims mesos, el govern municipal de Gandia ha accelerat els tràmits administratius i aprovarà, en la Junta de Govern Local del proper dilluns, el nou expedient de contractació i la declaració d’inici de l’edificació. Este tràmit permetrà obrir el termini reglamentari de 35 dies naturals per a que les empreses interessades puguen presentar les seues ofertes.

L’ampliació i reforma de l’IES Ausiàs March, inclosa dins del Pla Edificant, té un pressupost de 8.019.872 € i contempla l’habilitació de 16 aules d’ESO, 8 de Batxillerat, 15 aules específiques i altres 5 per a grups menuts, un gimnàs, una sala d’usos múltiples, una biblioteca, una zona administrativa i una àrea de serveis generals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here