Gandia aprova l’inici d’un nou procediment de contractació per a les obres de l’IES Ausiàs March

0
1742
Gandia
Un dels moments de l'anunci.

L’ajuntament de Gandia ha aprovat una nova licitació de les obres de l’IES Ausiàs March. S’obri un període de 45 dies per a la presentació d’ofertes per part de les mercantils interessades.

Segons indiquen fonts municipals, després que l’empresa adjudicatària presentara la seua renúncia a executar aquesta actuació, que havia experimentat un sobrecost degut a l’increment del preu dels materials constructius dels últims mesos, el govern municipal de Gandia ha accelerat els tràmits administratius del nou expedient de contractació i la declaració d’inici de l’edificació.

«Des del Govern del Serpis no hem parat de treballar durant tot l’estiu perquè l’entrebanc amb l’empresa adjudicatària anterior ocasionara les mínimes demores possibles». L’ampliació i reforma de l’IES Ausiàs March, inclosa dins del Pla Edificant, té un pressupost de 8.019.872 € i contempla l’habilitació de 16 aules d’ESO, 8 de Batxillerat, 15 aules específiques i altres 5 per a grups menuts, un gimnàs, una sala d’usos múltiples, una biblioteca, una zona administrativa i una àrea de serveis generals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí