Gandia aprova les bases d’ajudes als afectats per l’incendi de Marxuquera

0
131
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El vice-alcalde i co-portaveu del Govern, Josep Alandete; el també co-portaveu del Govern, José Manuel Prieto; i el regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau; han comparegut en la primera roda de premsa informativa, després que la primera Junta de Govern local de la legislatura ratificara el decret de nomenament dels 8 tinents d’Alcaldia que configuraran la junta, juntament l’Alcaldessa, així com el règim de sessions de la mateixa.

La Junta de Govern local ha aprovat les bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a realitzar actuacions destinades a pal·liar els danys produïts per l’incendi forestal ocorregut l’agost passat i que va afectar al terme municipal de Gandia.

La Generalitat ha establert dues línies d’ajudes complementàries / compensatòries de les d’altres administracions i/o asseguradores privades.
D’una banda, actuacions de restauració en infraestructures cinegètiques i inversions de recuperació i regeneració de sols i paisatges agro-forestals (regadiu, plantacions, etc.), tant públics com privats. S’estableix una quantitat econòmica per hectàrea afectada. El termini de sol·licitud s’inicia a partir de la publicació en el BOP (abans de 15 dies) i finalitza el 16 d’agost.

La segona línia d’ajudes va destinada a pal·liar els danys provocats en bens i infraestructures municipals; danys en instal·lacions, bens i infraestructures agràries o d’altres sectors econòmics diferents del forestal; Danys produïts en bens mobles i immobles de persones físiques i jurídiques. El termini de sol·licitud s’inicia a partir de la publicació en el BOP (abans de 15 dies) i finalitza el 30 de setembre.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here