Gandia aprova la liquidació del pressupost de 2018 i estableix el Període Mitjà de Pagament en els límits de la legislació

0
1381
Un dels moments de la roda de premsa.

El coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Greogri, ha comparegut en roda de premsa per informar que ja ha estat aprovada la liquidació del pressupost de l’any 2018.

Tal com ha explicat Gregori, el resultat de la liquidació constata que el romanent de tresoreria és de 13,7 milions d’euros en positiu i que el resultat pressupostari és d’11,5 milions d’euros.
“Estem complint l’estabilitat pressupostària, la regla de despesa i el deute ascendeix a 285 milions d’euros amb el que hem reduït el deute en 65 milions d’euros aquesta legislatura i de cara a aquest any tenim una partida de 6 milions d’euros per seguir pel camí correcte”.

Un altre aspecte que ha fet valdre el coordinador general és que el Període Mitjà de Pagament (PMP) del consistori es troba dins dels límits que marca la legislació.

A hores d’ara, excepte el deute, no existeix cap indicador que estiga en xifres no normalitzades. “Quan vam accedir al govern, tots els indicadors estaven en disparats i ara, s’han consolidat dins de la normalitat financera” “Acabarem la legislatura sent l’única corporació de la història que no només no ha generat deute, sinó que l’ha reduïda”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here