Gandia aprova el Pla d’Ordenació de Recursos Humans de l’Ajuntament

0
844
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El co-portaveu del Govern i regidor de Personal, José Manuel Prieto, juntament la regidora de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo; i el coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori; han comparegut en roda de premsa per informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local, la darrera de la legislatura.

Així, finalment, i després de 3 anys de treball, s’hi ha aprovat, “més tard d’allò desitjable”, el Pla d’Ordenació dels Recursos Humans de l’ajuntament de Gandia. Un document que ha comptat amb el vistiplau dels representants sindicals i la unanimitat a la mesa de negociació. “Pretén, per part de totes les parts que hi han intervingut, apostar, no només per la desprecarització, l’estabilització, la consolidació i la promoció de la carrera, sinó també per la innovació, la productivitat i la motivació del personal municipal en el present, mitjà i llarg termini”, ha assegurat Prieto.

Conté 5 grans línies d’acció: Accions en matèria de planificació de recursos humans: “Ordenar les necessitats de reposició d’efectius, de personal, presents i futures”; Accions relacionades en l’estructuració de l’ocupació pública; Accions en matèria de la formació: “Incidir i incentivar la formació del personal de la casa”; Accions en el camp de la carrera i promoció professional i, finalment, altres accions estratègiques: “Com ara, la possibilitat de regular el teletreball des del domicili, quan no es tarcte d’informació compromesa o siga necessària l’atenció pública a la ciutadania”.

Compra pública de solars a Corea

D’altra banda, Gregori ha informat de la culminació de l’expedient per a iniciar el procés públic de compra-venda d’una parcela amb finalitat dotacional, principalment esportiva o d’aparcament públic, en una zona estratègica de Corea, un barri amb mancances de sòl dotacional. El pressupost màxim per a realitzar la compra és de 1’6 milions d’€.

Ajudes a parceles forestals afectades per l’incendi

Per la seua banda, Izquierdo ha informat que la Generalitat ha comunicat l’adjudicació d’ajudes per valor de 810.000 € destinades a paliar els efectes de l’incendi de l’agost passat a Marxuquera en 44 parceles forestals de propietat privada i sòl públic.

Finalment, la Sectreraria Autonòmica d’Ocupació ha informat que es tornen a atorgar a Gandia ajudes per valor d’1,2 milions d’€ per a l’execució d’una nova edició del programa AVALEM JOVES, en les seues dues categories: Joves menors de 30 anys, sense qualificació professional i joves menors de 30 anys amb qualificació professional.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí