Gandia aprova el desbloqueig de la Urbanització de Sanxo Llop

0
739
Un dels moments de la roda de premsa.

El coordinador general d’Urbanisme, Vicent Mascarell, juntament amb el regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas, han comparegut en roda de premsa per informar que, durant el plenari ordinari del mes de maig, s’ha aprovat la retirada l’adjudicació de la condició d’agent urbanitzador a la mercantil que estava desenvolupant el polígon de Sanxo Llop. La mesura ha comptat amb els vots a favor de PSOE, Més Gandia i Ciutadans i l’abstenció del Partit Popular.

Vicent Mascarell ha valorat positivament la mesura. «És una mesura inèdita. No és habitual prendre una decisió d’aquestes característiques per resoldre una situació que estava estancada» i afegia que «ara s’inicia un període on sota les indicacions dels tècnics municipals, s’iniciaran les obres abans que finalitze l’any. És un camí sense retorn que permetrà finalitzar el polígon».

«Vull agrair la feina dels tècnics municipals, la paciència dels propietaris a més de la celeritat que ha tingut el Govern de la Generalitat Valenciana i el Consell Jurídic Consultiu a l’hora de resoldre i avalar la legalitat de la decisió que vam prendre per donar un valor afegit al polígon» va finalitzar Mascarell.

Per la seua banda, Xavi Ródenas, va destacar que es tracta d’un procés que s’ha realitzat durant mesos al departament d’Urbanisme. «Amb aquesta mesura pretenem ajudar els propietaris. Les administracions públiques estem per resoldre aquests casos que s’han estancat i, com és el cas, millorar tot l’entorn i els accessos a l’hospital comarcal».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí