Gandia anuncia que s’obri la Platja Ca fins al 30 de setembre

0
880
Platja Ca.

Des de hui i fins el 30 de setembre s’obri la Platja Ca, una actuació conjunta dels departaments de Turisme i Gestió Responsable del Territori. L’horari d’apertura, amb personal de vigilància i informació, serà de dilluns a diumenge, de 9 a 20 hores.

Seguint els mateixos criteris tècnics i d’estratègia territorial de l’any passat (concentrar els usos per tal de gestionar-los millor i, alhora, minimitzar l’impacte sobre l’ecosistema habilitant un únic espai), es deixa els marges legals entre l’escola de surf, el kitesurf i la Platja Ca, que queda instal·lada a 365 metres (fa dos anys a 770 metres) del que és el final de la platja Nord, mantenint la seua amplada de 300 metres.

La ubicació és molt més accessible, a peu o en vehicle. De fet, cal recordar que a pocs metres de la instal·lació hi ha un gran aparcament públic i gratuït (al final del carrer Ribera Baixa).

Des de l’Ajuntament s’insisteix que cal respectar les normes d’ús, com ara dur l’animal nugat (s’hi repartiran estaques) i només es podran soltar a la zona de bany.

Des de l’executiu també recorden que fins a fa ben poc ha estat legalment impossible instal·lar cap infraestructura (passarel·les, cartells, etc..) a les platges amb cordó dunar, com ara la de Rafalcaid o la de l’Auir. La normativa mediambiental hi prohibeix cap actuació mentre dure el període de criança dels corriols camanegres, una espècie protegida.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here