Gandia anuncia l’inici en març de la rehabilitació del pont de l’avinguda d’Alacant

0
5370
Gandia
Un dels moments de l'anunci.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i el vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete; acompanyats de l’edil de Trànsit i Mobilitat Sostenible, Nacho Arnau; i tècnics municipals, han comparegut, als peus del pont de l’avinguda d’Alacant, per tal d’informar que està en marxa el procés de licitació del projecte de rehabilitació.

Així, s’hi ha presentat un total de cinc empreses. Recentment s’han obert les pliques tècniques i s’estan valorant i la setmana vinent s’obriran les ofertes econòmiques, segons informen fonts municipals.

Tal i com asseguren, l’adjudicació definitiva de les obres podria fer-se efectiva en un mes i començarien en març amb un termini d’execució de 8 mesos, abans que finalitze l’any. El pressupost és d’1,5 milions d’euros aproximadament, finançats íntegrament amb fons municipals dins el Pla d’inversions que contempla el Pressupost Municipal de 2021, que està previst aprovar-se la setmana pròxima.

“Es tracta del segon pont que es va construir a la ciutat, un dels principals accessos a la ciutat, amb un projecte per a completar el nou itinerari segur d’accés a l’hospital, dotant d’una continuïtat a l’obra ja realitzada”.

Servirà per a culminar la unió del centre de la nostra ciutat amb l’hospital Francesc de Borja, que va obrir les seues portes durant la primavera de 2015 amb escassos i deficients accessos per als vianants des del nucli urbà, i que el govern local que va vindre després va haver de resoldre i posar solució, apunten des del consistori.

“La pandèmia ha demostrat que és bàsic ampliar els espais per a la ciutadania. Així, apostem per fer realitat en aquests temps infraestructures com aquesta, perquè els gandians puguem cuidar-nos gaudint d’espais més amplis i segurs… També necessitem que les administracions sigam motor de l’economia. Per això, l’actuació generarà 24 llocs de treball, entre directes i indirectes”, ha assegurat l’alcaldessa.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Oliva anul·la totes les activitats previstes per a ‘Les Fires’

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here