Gandia anuncia l’imminent lliurament dels 41 habitatges de l’antic Simancas

0
1358
Un dels moments de la roda de premsa.

El coordinador d’Urbanisme, Vicent Mascarell, i el president de la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina, Nahuel González, han comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’anunciar l’imminent lliurament de la promoció de 41 pisos a la plaça de les Xocolateres, antigament coneguda com a Simancas.

A més, s’hi ha anunciat una re-taxació de preus, una rebaixa substancial al preu final de la vivenda d’entre 5 i 8 mil euros, “gràcies a l’esforç del govern del Botànic i de l’Ajuntament per tal de pal·liar l’excessiu temps d’espera dels propietaris dels habitatges. Per això volem demanar disculpes, perquè el procés ha sigut més llarg d’allò desitjat. Però ens vam trobar paralitzades les obres i hem aconseguit finalitzar-les”. Assegura Mascarell que la prioritat del govern ha estat agilitzar al màxim els tràmits i, per aquesta raó, s’han convocat reunions informatives els pròxims dies 19, 20 i 23 d’abril a les 5 escales que conformen la urbanització de 107 pisos.

Cal recordar, que dels 107 habitatges, 41 són de propietat privada i la resta són de promoció pública. Una part es dedicarà a vivenda social i s’adjudicarà en base a la nova Ordenança reguladora de la gestió de les vivendes municipals.

Per la seua banda, González ha reconegut que el govern local “és conscient de les dificultats per acabar l’obra, amb quatre anys sense voluntat política de fer-ho, i ha mostrat la seua satisfacció per l’anunci, que és possible gràcies al treball conjunt amb la Conselleria per tal de reduir costos i compensar el retard, facilitant el retorn dels propietaris”.

El regidor ha destacat l’esforç de la Junta de Districte per dinamitzar la zona, donar vida a la plaça de les Xocolateres, al Centre Associatiu Joan Climent, i espera comptar amb la col·laboració del nou veïnat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí