Gandia amplia l’horari dels establiments hostalers amb motiu de les Falles

0
582
Un dels moments de la roda de premsa.

Lorena Milvaques i Jose Manuel Prieto, en qualitat de coportaveus del govern de la ciutat, han comparegut en roda de premsa per informar dels principals acords assolits ahir a la Junta de Govern.

Lorena Milvaques ha explicat que s’ha decidit aprovar la renovació per a l’any 2017 del conveni entre l’ajuntament de Gandia i el Campus Universitari de la ciutat que té com a finalitat la promoció externa de la ciutat i del mateix campus.

Un acord que s’ha anat signant des del 16 d’octubre 2006 i que ha estat renovat fins a la data. D’aquesta manera, la despesa total de les accions de col·laboració serà de 55.000 € dels quals 30.000 seran aportats pel consistori en dues parts: 20.000 € a la signatura de l’acord i els 10.000 restants una vegada justificades totes les despeses de les accions dutes a terme.

Així, el Campus col·laborarà amb l’ajuntament de Gandia en la promoció i posada en marxa d’activitats i iniciatives turístiques com el Cortoons o el Congrés Comunica2. A més, també s’invertirà en la captació de nous alumnes per al Campus i la promoció d’activitats culturals i científiques.

“L’actual govern té impregnat en el seu ADN la col·laboració amb altres institucions i organismes. No hi ha setmana on anunciem algun tipus d’intervenció al respecte però en aquest cas, la implicació és encara més evident. No concebem la ciutat ni la comarca sense l’existència de la Universitat i el seu campus. Seria impossible desgranar en una roda de premsa tots els avantatges que aporten a Gandia. Per això, seguirem treballant de la mà perquè la ciutat que nosaltres volem, dinàmica, moderna, innovadora i amable, passa necessàriament pel treball diari amb ells” va declarar Lorena Milvaques.

Material bibliogràfic

Per la seua banda, Jose Manuel Prieto, ha explicat que un altre dels aspectes que també es va abordar en la Junta de Govern va ser la sol·licitud a la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, d’un ajut de 15.000 € destinada a l’adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques municipals que s’emmarca dins de la línia d’ajuts publicada per la mateixa Conselleria en el DOCV 7994 de 7 març 2017. “Tot i que el nostre pressupost està limitat pels condicionants del pla d’ajust, seguim apostant per ampliar i enriquir el fons bibliogràfic de la ciutat per tal d’evitar que es ressenta. Ben al contrari, seguim apostant per ell i per això cridem a totes les portes”

Ampliació horari per Falles

Finalment i fora de la Junta de Govern també es va informar que amb motiu de les festes falleres i a petició de l’Associació d’Empresaris i Hostalers de la Safor, s’amplia l’horari per als locals hostalers a la ciutat, en virtut del que disposa el decret 12/2916 de 29 de desembre del president de la Generalitat pel qual es regulen els horaris d’espectacles públics, activitats recreatives i establiments públics per a l’any 2017.

D’aquesta manera els horaris s’amplien en una hora durant les festes falleres per a les diferents tipologies de negoci quedant de la següent manera:

– Café-teatre, café-concert, pubs i karaokes – 04:30 hores
– Salons recreatius – 02:00 hores
– Salons ciber i similars – 01:00 hores
– Sales de festa, discoteques i sales de ball – 08:30 hores
– Restaurants, bars, cafeteries – 02:30 hores

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here