Gandia ajorna totes les seues activitats públiques durant els pròxims 10 dies

0
850

El govern local de Gandia ha anunciat l’ajornament de totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament o espais municipals durant els pròxims 10 dies.

A hores d’ara l’índex de contagis per Covid-19 acumulats als 14 dies en Gandia és de 374 casos per cada 100.000 habitants, situant-se com a l’onzena ciutat de l’Estat i gairebé el doble de la mitjana valenciana. En aquest sentit, han llançat missatge de molta més responsabilitat, contenció i precaució en els dies que ara venen, que seran complicats.

Ajuntament de Gandia

“Son mesures molt contundents, però si volem passar un bon Nadal hem d’intentar baixar aquestes xifres que són molt preocupants”, ha assegurat la regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil.

“Ja vam dir que totes les activitats programades estarien pendents de l’evolució de les condicions epidemiològiques a la nostra ciutat. I en les últims dies tenim xifres molt roines que ens obliguen a prendre una sèrie de determinacions que van acompanyades de la nova normativa que la Generalitat ha tret per a Nadal. Amb això, el que fem és ajornar l’activitat del Rèquiem de Mozart de diumenge, tots els espectacles itinerants als diferents barris…”, ha informat el regidor delegat de Política Festiva, José Manuel Prieto.

D’igual manera, el regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ajornarà també els esdeveniments culturals programats aquests dies per precaució i responsabilitat institucional. “Jam hem contactat amb les empreses organitzadores. L’Ajuntament ha de donar exemple. Volem que la cultura segura continue i per això aquests dies apel·lem a la responsabilitat”.

Segons asseguren fonts municipals, sí es mantindran, de moment, les activitats comercials, d’hostaleria i els mercats a l’aire lliure. Això sí, “reforçant la vigilància en mercats, hostaleria, comerços… I demanem que es complisquen les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries”, ha indicat el regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here