Gandia adjudica les obres de l’IES Ausiàs March per 7’2 milions d’euros

0
1681
Gandia
Projecte IES Ausiàs March.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanya del vicealcalde i delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, i de la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, han comparegut en roda de premsa per tal d’anunciar que ja s’han adjudicat les obres de remodelació i ampliació de l’institut Ausiàs March a la UTE formada per CIVICONS-PROYME, amb un import d’adjudicació de 7’2 milions d’euros (el projecte es va licitar per 8 milions €). El termini d’execució és de 24 mesos.

Segons apunten fonts municipals, el pròxim mes d’abril estaria tot enllestit per a poder començar les obres (estarien les aules prefabricades proporcionades per la Conselleria d’Educació i estaria condicionat el solar on van). “Per tant, hi ha dues opcions damunt de la taula: fer el trasllat durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua, o esperar al fet que finalitze el present curs escolar (s’està a l’espera que la comunitat educativa del centre ho decidisca). Segons la decisió que s’adopte, les obres començarien en abril o a finals de juny-principis de juliol (una vegada acabat el curs escolar)”.

Mentre hi duren els treballs, els 600 alumnes del centre utilitzaran aules prefabricades ubicades en la parcel·la del costat del Museu Faller, on ja van estar els alumnes del CEIP Sant Francesc de Borja.

L’alcaldessa ha destacat que cada vegada que l’administració pública fa una inversió, genera oportunitats i llocs de treball. “En este sentit, les obres de l’IES Ausiàs March generaran 40 llocs de treball directes. No oblidem que apostar per la inversió pública, és apostar per l’ocupació i la generació d’economia circular local, que tanta falta ens fa en estos moments per a afrontar les conseqüències de la covid-19”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Palau Ducal dels Borja de Gandia celebrarà el Sopar Medieval de Fira i Festes el dia 29 de setembre

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here