Gandia adjudica les ajudes de reactivació cultural a 22 empreses

0
1609
Gandia
Nahuel González, regidor de Cultura.

Gandia ha adjudicat a 22 empreses les ajudes a la reactivació cultural promogudes des de l’Ajuntament a través del Consell de Reactivació Cultural i amb el suport de tots els grups polítics del consistori.

Les ajudes oscil·len entre els 1.000 i els 30.000 euros i tenen com a objectiu “fomentar la reactivació del sector el més prompte possible”, ha senyalat el regidor de Cultura, Nahuel González, qui ha afegit que per a l’Ajuntament “era important traure ajudes per a reactivar la cultura. Per això estem molts contents que 22 empreses de la ciutat hagen estat adjudicatàries d’aquestes subvencions que tenen com a objectiu la reactivació d’un sector molt afectat per la pandèmia. Des de l’Ajuntament continuarem treballant al costat d’aquest sector i, si la situació continua sent dolenta, estudiaríem traure noves ajudes perquè el Govern de Gandia s’ha mostrat molt sensible davant del sector culturals i també tots els grups polítics del consistori, així com el Consell de Reactivació Cultural, que és d’on va eixir la iniciativa d’aquestes ajudes tan importants”.

Les 22 empreses adjudicatàries complien els requisits establerts pel Govern de Gandia: estar d’alta durant 6 mesos entre l’exercici corrent i l’anterior; tindre domicili fiscal a Gandia; haver suspès l’activitat durant l’estat d’alarma i no haver augmentat la facturació; no tindre deutes amb l’ajuntament; i no haver obtingut altres ajudes amb la mateixa finalitat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa allí

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí