Gandia acull la III Survival Zombie el 8 de setembre

0
750
Un dels moments de la presentació.

La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques; acompanyada pel representant de l’empresa promotora WRG World Reial Games, Luis Eduardo González; i del representant del Consell dels Joves de Gandia, Salva Tamarit, ha presentat la tercera edició de la Survival Zombie Gandia que aquest any canvia el guió i, torna a la ciutat de Gandia el pròxim 8 de setembre.

La Survival Zombie és l’esdeveniment lúdic, una mena de gimcana en què els participants es fiquen de ple en una trama postapocalíptica, en què han d’anar superant proves per aconseguir arribar al final sense ser “caçats” pels zombies. Cada edició té un guió especial, amb una trama i proves diferents. Es tracta de ficar-se en la història i viure la teua pròpia pel·lícula. Una nit plena d’adrenalina, por, estratègia, tàctica i moltes carreres per no ser aconseguit per cap mort vivent.

El joc comença a partir de les 23 hores amb una escena inicial i acabarà al voltant de les 6 del matí amb una escena final.

L’Ajuntament col·labora en la iniciativa del Consell dels Joves de Gandia, que a més de promoure l’oci alternatiu en família, representa un reclam turístic complementari, i més en aquesta època de l’any, en què ja ha finalitzat la temporada turística.

Tothom pot participar a partir dels 10 anys. Des d’aquesta edat i fins als 18 anys, necessitaran una autorització dels pares, mares o tutors legals. I fins als 14 anys, a més, anar acompanyats d’una persona adulta.

Les entrades, amb un preu especial per als empadronats a Gandia, es poden adquirir a les oficines del Consell dels Joves de Gandia (Casal Jove de l’Alqueria Laborde) de dilluns a dissabte, de 10 a 13 i de 17 a 21 hores o en 21st Century Comics Gandia a un preu de 16 €.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Hospital de Manises informa sobre la herencia genética del cáncer de colon

Sobre la iniciativa, Lorena Milvaques ha destacat que “enguany tornem a la ciutat i s’acotarà una mica l’espai del joc. Vull agrair a l’empresa organitzadora per tornar a confiar en la nostra ciutat i al Consell dels Joves per les polítiques que desenvolupen dia a dia per facilitar activitats diverses. Creiem que és una oportunitat important per a la nostra ciutat, ja que són molts els joves d’altres parts de l’Estat que vénen a Gandia amb l’excusa de participar en la Survival”.

Per la seua banda, Luis Eduardo González ha informat que s’han canviat les localitzacions i els escenaris. “Els jugadors es trobaran amb sorpreses i un escenari diferent” i afegia que “es tracta d’un esdeveniment 0,0 on està prohibit el consum d’alcohol o altres substàncies. Si detectem que algun jugador no compleix amb aquesta norma, se l’expulsa automàticament. És una oferta d’oci diferent on molta gent es coneix i s’han creat grups d’assistents que recorren tota Espanya competint en altres escenaris”.

Salva Tamarit va agrair a l’empresa organitzadora i al consistori el treball realitzat per posar l’activitat d’aquest any perquè “els joves tinguen una alternativa d’oci a sortir de festa a la nit”.

Finalment Milvaques ha incidit que “el fet que siga un joc 0,0 fa que siga respectuós i respectable que demostra que l’empresa i el Consell fan possible que hi haja diversió sense necessitat de consumir alcohol”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here