Gandia acull la III edició del programa d´activitats juvenils ‘Activa Jove’

0
1886
Gandia
Un dels moments de l'anunci.

La regidora Joventut, Lydia Morant, acompanyada de Victor Carbonell, tresorer de l’actual gestora del Consell dels Joves, han presentat el programa ‘Activa Jove’, que es durà a terme des del 18 de febrer fins al 5 de març.

«Volem que els joves coneguen els recursos als quals tenen accés i fomentar la utilització d’espais saludables en l’oci i el temps lliure», ha declarat Morant. La regidora ha afegit que l’objectiu és continuar oferint activitats d’oci perquè «els joves es puguen relacionar i gaudir de l’oci d’una manera divertida i sense crear àmbits de consum». A banda, serà un espai segur degut a que les activitats seguiran el protocol COVID-19 marcat en eixe moment.

Segons indiquen fonts municipals, en aquesta III edició del programa ‘Activa Jove’ s’han introduït activitats novetats com el tir amb arc o el taller de DJ. Així com la programació d’activitats que han tingut èxit i que són d’interés per als joves com: l’escape room, els jocs de taula, els torneig de futbet 5×5. Aquestes activitats han sigut triades segons els gustos i preferències dels joves mitjançant enquestes sobre activitats que els agradarien realitzar i, també, tenint en compte l’avaluació de les activitats realitzades en programes passats.

Carbonell ha defés que «des del Consell dels Joves es vol donar suport al projecte amb comunicació directa amb els joves per saber quins són els horaris, els llocs i les activitats que volen realitzar». Seguint aquest patró, s’ha avançat que a les futures edicions hi haurà corresponsals als instituts per conéixer els desitjos de més joves i fer de pont amb l’administració per afavorir la participació de la major part de la ciutadania possible.

Tal i com informen des del consistori, els horaris de les activitats van des de les 19 fins a la 1.00 hores. D’aquesta manera, apunten, es pretén no deixar fora a ningú i que tots els joves d’entre 12 i 30 anys puguen participar amb els seus amics en l’horari que millor els convinga. El punt de referència serà el poliesportiu municipal de Gandia, tot i que també hi ha activitats a l’Alqueria Laborde i a l’Espai Jove de Gandia. A més, s’han organitzat activitats específiques els divendres de vesprada a l’Espai Jove del Grau.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí