Gandia acull la II Fira de la Cervesa Artesanal promoguda per la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric

0
860
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació (Comerç), Alícia Izquierdo, acompanyada del president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo i la responsable de comunicació de l’associació, Gemma García, han presentat la II Fira de la Cervesa Artesana de Gandia.

Tindrà lloc el divendres 18 i el dissabte 19 de maig, en la plaça de l’Escola Pia. La inauguració serà el divendres a les 13.30 h, i l’horari de la fira serà de les 11 a les 22 h.

El dissabte a les 20.30 h hi actuarà en directe la banda de Pop-Rock espanyol tribut a les dècades dels 80 i 90, Los Ray-Band.

Cinc marques valencianes estaran presents amb els seus productes, Tercer Tiempo, Abadía, Antiga Artesana, Spigha i Althaia.

Alícia Izquierdo ha destacat com a novetat que “enguany, a més del departament de Comerç de l’Ajuntament, també va a col·laborar el departament de Turisme amb l’objectiu d’integrar les dues àrees en iniciatives comunes amb les associacions de Gandia”. També ha volgut agrair el fet que “es desenvolupen aquest tipus d’iniciatives pel seu valor en la dinamització dels barris”.

Per la seua banda, Pedro Izquierdo ha recordat que enguany l’Ajuntament cedirà dues hores d’aparcament gratuït als assistents en el pàrquing del Centre Històric.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here