Gandia acull del 4 al 18 de juliol les jornades obertes “Un mar d’igualtat”

0
305
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora d’Esports, Lydia Morant i l’esportista, Patricia Campos, han presentat les jornades obertes “Un mar d’igualtat”, que es desenvoluparan a la platja de Gandia els dijous 4, 18 de juliol i 1 i 8 d’agost, a les 19 h. Les sessions giraran a través de diferents esports, a més del ioga i la música.

El 4 i 18 de juliol, dones esportistes d’elit, com Patricia Campos (entrenadora de futbol femení als EUA) o una jugadora del València Bàsquet i de la Selecció Espanyola (encara per determinar), explicaran les seues experiències i dialogaran amb el públic. Posteriorment, es jugarà a la sorra de la platja un partit de futbol i un de bàsquet, respectivament.

L’1 i el 8 d’agost hi haurà sessió de ioga a la platja i un concert d’Esther Casanova (la cantautora contarà la seua història de superació personal), respectivament.

“El projecte es va iniciar al 2018 i gira al voltant de l’esport femení i la igualtat. Volem fomentar la figura de la dona esportista d’elit i destacar el seu esforç personal, dedicació, esforç per aconseguir-ho. És una forma diferent d’apoderar-nos”, ha explicat Campos.

Finalment, Morant ha agraït que s’esculla Gandia per a realitzar el projecte i a animar la ciutadania i visitants a participar-hi de les jornades obertes.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here