Gandia acull aquesta setmana la setena prova de la Sup Race Citrosol Gandia

0
243
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Francisco García, en representació de l’Escola Gandia Surf, han comparegut en roda de premsa per presentar la VII edició de la Sup Race Citrosol Gandia, prova que forma part del Circuit Mediterrani de Sup Race.

Una competició de caràcter intercomarcal que es desenvolupa en diversos punts de la costa mediterrània i que se celebrarà aquest diumenge, 30 de juny, davant de l’escola de Surf situada a la platja de l’Auir.

El paddlesurf és una modalitat que va néixer a Hawaii i que està tenint molt èxit, ja que permet que els seus practicants gaudisquen de la navegació pràcticament des de la primera hora.

Sobre la prova, Lydia Morant ha explicat que aquest circuit té molta repercussió nacional i internacional, ja que molts esportistes trien Gandia per les seues condicions i per l’experiència dels organitzadors. “Agraïm a l’Escola Gandia Surf l’esforç que realitza per posar en marxa aquesta competició i des d’ací convidem a tota la ciutadania a que s’acoste el pròxim diumenge a la platja per gaudir de la prova”.

Finalment, Paco García ha explicat que la VII edició comptarà amb prop de 80 participants que competiran en les categories sub 8, sub 12, sub 18, amateur, elit i Kahuna. “És una prova que aquest any estarà molt ajustada, ja que tindrem bons participants i esperem que la repercussió siga important”. Sobre aquesta modalitat, García ha destacat que el paddlesurf és una modalitat que cada vegada és més practicada per persones que aprofiten els mesos d’estiu per practicar un esport diferent.

“Vull agrair a l’Ajuntament, la regidora d’esports i l’alcaldessa l’esforç que han realitzat des de l’administració perquè la prova siga una realitat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Xeraco estudia com millorar la neteja viària del municipi i la platja

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here