Gandia acull el 15 de novembre el IV Fòrum Networking Safor

0
240
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de l’Associació Networking Safor, Javier Nogueroles, i del Director de Zona de Bankia a la Safor, Enrique Tabernero, ha presentat el IV Fòrum Networking Safor, que tindrà lloc el 15 de novembre al Teatre Serrano. La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de l’Associació Networking Safor, Javier Nogueroles, i del Director de Zona de Bankia a la Safor, Enrique Tabernero, ha presentat el IV Fòrum Networking Safor, que tindrà lloc el 15 de novembre al Teatre Serrano.

Segons els organitzadors, és tracta de l’únic congrés dels dedicats a l’empresa, específicament especialitzat en Networking, una “filosofia” que consisteix en l’establiment d’una xarxa de contactes professionals “que ens permet donar-nos a conèixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors”. Es tracta d’intercanviar informació i contactes, i d’establir relacions amb persones que compartisquen interessos professionals comuns, sobretot emprenedors i autònoms.

El fòrum té un caràcter bianual i es va iniciar fa set anys, amb una clara  aposta pel transvasament de coneixement entre empresaris, per açò les ponències són impartides per líders de les empreses, que comuniquen a altres dirigents empresarials, o economistes de prestigi com ara:

Daniel Lacalle, un dels 20 economistes més influents del món, segons el rànquing Richtopia. El popular col·laborador de la Sexta, impartirà una ponència sota el títol: “Viatge cap a la llibertat econòmica”.

Dora de Teresa, jurista (amb de 20 anys d’experiència com a Lletrada i Jutge), empresaria i docent. A més de coach en “Lideratge Experiencial.

Fran Estevan, emprenedor i empresari amb experiències en polítiques europees, finançament i emprendedurisme, qui parlarà sobre la “Importànica de les Fintech en l’empresa 4.0”.
Les inscripcions tenen un preu de 10 € per als socis o 20 € per al públic en general i es poden formalitzar a la web: nws4.org o a Viajes Gandia.

El representant de Bankia, un dels principals patrocinadors, ha destacat el compromís de l’entitat amb l’activitat empresarial, “sobretot els autònoms, vertaders generadors d’ocupació. Molt més que les grans companyies”.

Finalment, Izquierdo ha recordat que l’Ajuntament dóna suport a totes les iniciatives empresarials d’aquestes característiques “que són importants lloc de trobada i contacte, intercanvi d’informació, formació… d’empresaris, emprenedors, autònoms…”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here