Gandia acudeix a Fitur per mostrar els seus atractius turístics

0
7434
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El regidor delegat de Turisme de l’ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha presentat als mitjans de comunicació la programació i els continguts que la ciutat presentarà la setmana del 19 al 23 de gener a la 46a edició Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR 2022. Prèviament, totes les iniciatives que es presentaran s’han donat a conéixer als representants del sector i grups polítics a la Mesa de Turisme celebrada al saló de plenaris.

Mascarell ha recordat que durant el passat any, la ciutat va participar en un total d’11 fires de turisme i que són 20 on participa d’alguna manera. «Però Fitur és l’aparador principal i tradicional. Tenim moltes esperances dipositades en aquesta edició on realçarem la destinació de sol i platja, però també amb l’ambició de demostrar que tenim moltes més coses per oferir».

L’edil ha explicat que dimarts, 18 de gener, tindrà lloc la presentació de la revista ‘Visit Gandia’ i que aquesta tindrà lloc a Madrid en el marc de Fitur. «En un moment on s’aposta per la digitalització dels continguts, cosa que farem paral·lelament per aquesta guia de 120 pàgines on la il·lustració (realitzades per Marta Sevilla) i les imatges tindran un paper molt important. «Tot això amb la finalitat de transmetre experiències vitals que seduïsquen el visitant i que dirigirem a touroperadors, influenciadors i professionals», va destacar el regidor.

El segon aspecte que ha destacat Mascarell ha estat la renovació d’imatge i espais que està patint la platja gràcies al Pla de Sotenibilitat Turística i va incidir que durant la Fira «aprofitarem per a posar en valor noves infraestructures i incidir en la importància de l’esport i la gastronomia».

Sobre l’estand, el responsable de Turisme ha explicat que s’emmarca dins de l’espai de l’Agència Valenciana de turisme, però que tindrà un pes específic, ja que Gandia és la primera destinació de sol i platja de la província. «Visualment, és estand ens possibilita vendre una experiència de vacances gràcies al pes de la fotografia. S’identificarà la nostra ciutat, però les persones en seran les protagonistes”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí