Gandia acorda amb la SAREB la cessió de 25 habitatges per a famílies en situació d’emergència habitacional

0
400
Gandia
Foto d'arxiu d'Amparo Victoria.

L’executiu municipal ha aprovat el conveni de col·laboració institucional entre l’ajuntament de Gandia i la Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria S.A. (SAREB) per a la cessió d’habitatges destinats a lloguer social durant els pròxims quatre anys.

“Es tracta d’una mesura amb la qual el govern local continua afrontant la nova fase de vertebració econòmica i social perquè els efectes de la crisi sanitària de la COVID-19 siguen els mínims possibles una vegada transcórrega l’emergència”, segons apunten fonts municipals.

En total seran 25 els habitatges que la SAREB es compromet a cedir en usdefruit a l’ajuntament de Gandia rebent del consistori una contraprestació per cada un dels habitatges que oscil·larà entre els 75 i els 125 € mensuals. Per la seua banda, el consistori es farà càrrec d’altres despeses dels habitatges com ara els derivats de manteniment o la gestió i administració de la dels habitatges (comptabilitat, representació en comunitats de propietaris, dipòsit de fiances si s’arrendaren habitatges, etc.).

Tal com ha explicat la regidora delegada d’Habitatge i regeneració urbana, Amparo Victoria, el conveni permet ampliar el nombre d’habitatges perquè siguen destinades per a persones en situació d’emergència habitacional. “Actualment tenim una demanda d’aquest tipus d’habitatges que pràcticament es cobreix amb aquesta mesura però seguirem treballant en previsió que aquesta crisi provoque situacions habitacionals complicades a més famílies i ho farem des de l’àmbit del que és públic i utilitzant totes les eines i recursos tant del consistori com d’altres administracions superiors”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here