Gandia aconsegueix la posada en marxa de la nova rotonda d’accés al polígon Alcodar

0
1600
Accés al polígon Alcodar.

El Ministeri de Foment ha aprovat el projecte presentat per l’ajuntament de Gandia per millorar un tram de l’antiga N-332 i que preveu la construcció d’una rotonda d’accés al polígon Alcodar per valor d’1,3 milions d’euros, dels quals el Ministeri aportarà 706.000 € mentre que el consistori es farà càrrec de la part restant.

A la reunió de la comissió de seguiment del Conveni entre el Ministeri de Foment i el consistori han assistit el subdelegat de Govern, José Vicente Herrera, el cap de Demarcació de Carreteres, Ismael Ferrer, i representants de l’Ajuntament, encapçalats pel coordinador d’Urbanisme, Vicent Mascarell.

La mesura és fruit de la recuperació d’un acord signat el 19 d’abril de 2007 pel qual el Ministeri havia de realitzar una sèrie d’inversions a la ciutat valorades en 729.078,28 euros i que per inacció de l’anterior executiu del PP corrien el risc de perdre.

L’ajuntament de Gandia va encarregar al coordinador general d’Urbanisme, Vicent Mascarell i l’actual cap del Servei de Planificació Urbanística, Josep Blasco, la represa de les converses amb el Ministeri perquè proposaren noves actuacions que permeteren invertir el romanent pendent d’aplicar, com ha acabat succeint.

Després de l’acord, Vicent Mascarell ha destacat que «l’actual govern és conscient que la capitalitat de Gandia implica facilitar les condicions perquè les empreses que ja estan treballant a la ciutat i les que pretenguen implantar-se, tinguen les millors condicions per desenvolupar la seua activitat i siguen més competitives».

Per la seua banda, la regidora de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, ha mostrat la seua satisfacció per l’acord que, “sumat als projectes presentats per l’Ajuntament per acollir-se a la línia d’ajudes de la Conselleria d’Economia per a la millora dels nostres polígons, representarà una espenta molt important per al polígon Alcodar i per al sector industrial de la nostra ciutat”.

En el cas d’aquesta rotonda, el projecte també contempla un vial per a vianants i ciclistes que connectarà amb el barri de Santa Anna, millorant així la mobilitat i continuant amb el procés de convertir Gandia en una ciutat que cada vegada aporte més facilitats als ciutadans que es traslladen a peu o amb bicicleta d’accés al polígon Alcodar.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí