Gandia acaba el Programa d’Actuació Aïllada de Sanxo Llop i ultima les actuacions preparatòries per a finalitzar la resta del polígon

CaixaBank - MyBox

0
625
Gandia
Un dels moments de la visita al polígon.

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat que el seu Departament ja té enllestit el plec de prescripcions tècniques i clàusules administratives per tal de finalitzar el polígon industrial i de serveis de Sanxo Llop.

Recentment s’ha resolt el Programa d’Actuació Aïllada de la parcel·la situada davant de l’hospital que ja incorpora dos restaurants, una funerària i distints comerços tot allò per tal de donar servei a l’Hospital Sant Francesc de Borja, segons indiquen fonts municipals.

Cal recordar que el Sector Sanxo Llop respon a un àmbit de 300.273 m2 emplaçat a un lloc estratègic de la ciutat amb una connexió excel·lent amb el Port de Gandia, l’AP 7 i la resta de xarxes supramunicipals de la Comarca. En l’actualitat disposa de més de 60 parcel.les entre 1.000 i 19.000 m2 que poden albergar des d’usos industrials, terciaris i de serveis necessaris per tal de revitalitzar el teixit productiu de Gandia i la Safor, assenyalen fonts municipals.

Alandete ha destacat que les obres que s’han acabat ara “corresponen al sector destinat a donar servei al Hospital Francesc de Borja que arrancarà durant aquesta legislatura. A partir d’ara, els establiments interessats ja poden instal·lar-se d’acord amb els usos comercials contemplats en el projecte d’urbanització del polígon”.

D’altra banda, ha anunciat que aquest mes començaran les obres de soterrament de les línies elèctriques soterrànies de la Subestació Nord cap a la nova Subestació de Sanxo Llop que també iniciarà la seua construcció de manera imminent.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here