Galeria fotogràfica del 31é Concurs de Pintura del Barri Obrer de Sagunt

0
615
L'obra n. 51 de Mª Rosa García ha guanyat el primer premi​

Malgrat les pluges, els participants van poder pintar les quasi 70 obres que ja adornen els carrers del Barri Obrer

Les festes del Barri Obrer, que s’han celebrat del 21 al 24 d’agost, arriben a la seua fi després d’uns dies carregats d’activitats culturals. De totes elles, destaca el tradicional Concurs de Pintura sobre Asfalt que cada any reunix centenars de persones. L’objectiu del certamen és fomentar la cultura i l’art, així com promocionar als jóvens artistes que hi participen.

Esta XXXI edició del concurs ha estat marcada per les pluges, motiu pel qual l’Associació Cultural Barri Obrer va decidir ampliar un dia més la realització de les obres artístiques al carrer i, per tant, posposar el lliurament de premis al divendres 23 d’agost.

En total, són quasi 70 pintures les que ja adornen els carrers d’este barri amb una gran diversitat de temes i estils triats per cada autor. Tres de les obres han sigut premiades amb 300, 200 i 100 euros. Concretament, l’obra núm. 51 de l’autora Mª Rosa García ha sigut guardonada amb el primer premi, la núm. 18 de Pablo Andrés Urban amb el segon i la núm. 66 de Paula García amb el tercer premi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here