Gala Comarcal Fallera de l’Horta Sud

0
643

JCF | Fotos: Josep V. Zaragozá.- Diumenge passat 24 d’abril, es va celebrar, a Catarroja, la Gala Comarcal Fallera de l’Horta Sud, en la qual van participar les juntes locals d’Alaquàs, Albal, Aladaia, Alfafar, Benetússer, Manises, Massanassa, Paiporta, Picanya, Sedaví, Silla, Torrent i Catarroja, i a la qual van assistir les Falleres Majors i els alcaldes d’estes localitats.

horta sud gala fallera 2016 01

L’acte va ser presidit per les Falleres Majors de València, Sofia Soler i Alicia Moreno, que van ser rebudes en el Teatre Auditori de Catarroja per l’Alcalde i les Falleres Majors de la localitat, així com pel Regidor de Festes i el President de Junta Local Fallera.

horta sud gala fallera 2016 02

Després d’una cercavila pels carrers de Catarroja, la comitiva va tornar al Teatre Auditori per a la celebració de la Gala, en la qual, a més de les Juntes Locals, també van ser rebuts els representants de les Comissions Falleres de Catarroja.

horta sud gala fallera 2016 03

Després de l’acte protocol·lari, es va celebrar un vi d’Honor en el Pavelló Esportiu Municipal, durant el qual es va signar l’Acta d’Intencions per a la creació de la Junta Comarcal Fallera Horta Sud.

horta sud gala fallera 2016 04

horta sud gala fallera 2016 05

horta sud gala fallera 2016 06

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here