Futbol-bambolla de 400 escolars d’ Ontinyent per inaugurar la gespa del poliesportiu

0
784
Imatge de la jornada celebrada a Ontinyent

La regidoria d’Educaciód’ Ontinyent i el Seminari de Mestres d’Educació Física coorganitzen una jornada que també inclou una activitat d’esport inclusiu

400 escolars de 5é de tots els centres de primària d’ Ontinyent van participar la setmana passada en una jornada esportiva que ha servit per inaugurar la nova gespa artificial del poliesportiu municipal. En concret ha esta amb una activitat de futbol-bambolla coorganitzada per La regidoria d’Educació i el Seminari de Mestres d’Educació Física, en una jornada que també incloïa una activitat de foment de l’esport inclusiu amb partides de colpbol (esport mixte on un mateix jugador no pot colpejar la pilota dues voltes, apte per a la pràctica conjunta amb jugadors discapacitats).

L’alcalde d’ Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui acudia a la jornada acompanyat pel regidor coordinador d’Educació i Esports, Óscar Borrell, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que “per al Govern d’Ontinyent el poliesportiu és un eix estratègic, i per això en esta legislatura s’han fet actuacions com la reforma dels vestidors amb ajuda de la Diputació, les millores als corredors de les pistes, el nou accés al pavelló, els nous magatzems, ara la gespa artificial en la que s’ha invertit 200.000 euros, i la setmana que ve comencen les obres de la pista d’atletisme, on s’invertiran 400.000 euros mes”.

El primer edil afegia que “pensem que és important mantenir una inversió continuada en l’esport, que tenim molt clar que no ha de ser econòmicament rentable sinó socialment rentable, i que quanta més gent utilitze el poliesportiu més rentable va a ser”. L’alcalde felicitava al regidor d’Educació i Esports i al Seminari de Mestres d’Educació Física “per una jornada com la de hui, que no sols combina esport, educació i vida saludable, sinó que contribueix al desenvolupament de valors”, manifestava.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Bocairent reobri el Pont de Sant Blai després de les obres de rehabilitació integral

Óscar Borrell, per la seua banda, destacava el caràcter novedós de l’activitat del futbol-bambolla, “que és d’allò més divertida i no s’havia fet mai a Ontinyent. Els xiquets i xiquetes s’ho han passat molt bé i estem molt contents que els escolars puguen estrenar així la gespa”. El regidor també posava en valor la pràctica del colpbol que ve promovent el Seminari de Professors, “un esport dinàmic, coeducatiu, integrador, solidari i alhora divertit i motivador, on xiquets i xiquetes juguen junts i poden haver participants amb diversitat funcional”, assenyalava.

Des del Seminari de Professors d’Educació Física, Juanma Bas recordava que aquest grup de professors ve treballant als últims anys per organitzar activitats esportives a les que participen els diferents centres, “fomentant sempre la pràctica esportiva amb fins educatius i integradors, reduint al mínim les diferencies i fomentant la col•laboració, la comunicació i el treball en comú”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here