La fusió d’òpera, pop i rock del grup ‘Divina’s’ reuneix 200 persones a la Glorieta d’Ontinyent

CaixaBank - MyBox

0
1717
Imatge de l'espectacle que es va poder veure a Ontinyent.

Àlex Borrell destaca que l’aposta de ‘Cultura de Barri’ pels espais oberts permet gaudir de la programació de forma segura

La fusió d’òpera, pop i rock del grup ‘Divina’s’ reunia al voltant de 200 persones el passat dissabte a la Glorieta d’Ontinyent. L’actuació formava part tant de la programació de ‘Majors Actius’ com de ‘Cultura de Barri’, la programació cultural que impulsa i coordina l’Ajuntament aquest mes de juliol, i a la que participen també diferents associacions i entitats culturals locals.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “ha estat un cap de setmana molt complet, ja que a més d’esta actuació a la Glorieta vam tenir un interessant contacontes per a adults a la cúpula de Benarrai, l’actuació del Grup de Danses d’Ontinyent amb la Rondalla’La Comarcal’ a la Plaça de l’Ajuntament, o un concert de la Colla de Xirimites i Tabals El Regall a la Plaça de Sant Domingo. Tot espais oberts i repartits per la ciutat, per tal de poder gaudir de la cultura de manera segura, al temps que seguim fent costat tant a les associacions culturals locals i als i les professionals del sector”, assenyalava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here