Ford invertirà 750 milions per produir a la planta d’Almussafes el nou Kuga

0
914
Ximo Puig ha comparegut amb els representants de Ford al Palau de la Generalitat

Ximo Puig ha subratllat que és “extraordinàriament rellevant” aquesta “aposta decisiva pel futur” de la planta situada a la Ribera Baixa i per l’ocupació

La multinacional americana de l’automòbil Ford invertirà 750 milions d’euros en la producció de la pròxima generació del Kuga en la factoria d’Almussafes. Així s’ha donat a conéixer després de la reunió mantinguda en el Palau de la Generalitat pel cap del Consell, Ximo Puig, amb el director de Fabricació de Ford Europa, Dirk Heller; el president de Ford Espanya, Jesús Alonso; el director de Fabricació de Ford Espanya, Dionisio Campos, i el director de Relacions Institucionals de Ford Espanya, Fernando Acebrón.

El director de Fabricació de Ford Europa, Dirk Heller, que s’ha mostrat “molt orgullós” de la planta de la Ribera Baixa, i ha assenyalat que la nova inversió anunciada “ve a reafirmar el compromís” que té Ford amb Espanya i amb la Comunitat Valenciana. Així mateix, Heller ha agraït el “suport” i la “col·laboració” institucionals i s’ha mostrat convençut que aqueix mateix clima de “diàleg” continuarà en el futur.

El president Ximo Puig per la seua banda ha manifestat que “hui és un dia especialment important per a eixa nova economia que volem abraçar”, assenyala el president. El cap del Consell a més ha subratllat que és “extraordinàriament rellevant” aquesta “aposta decisiva pel futur” de la planta d’Almussafes i per l’ocupació.

“Totes les institucions que participem a generar aquest escenari estem encantades” perquè les noves inversions contribuiran a “configurar aquesta Comunitat Valenciana en la qual el sector industrial ha de tenir un pes fonamental”, ha agregat Puig, qui ha fet èmfasi en la “reindustrialització” de l’economia de la Comunitat Valenciana que ha prioritzat el Govern de la Generalitat. “Estem en el 20% del PIB industrial i el 18% és Ford i tot el que arrossega”, ha argumentat també el president per a destacar el paper de la producció automobilística en aqueixa comesa.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Plaça del Mercat de Xàtiva serà zona reservada a vianants a partir del pròxim dilluns

El cap del Consell ha destacat a més que la “gran plantilla” que té Ford Almussafes ha sigut també “determinant” a l’hora que la signatura automobilística haja pres aquesta decisió, que reforça també a aquestes instal·lacions com una “referència mundial·que va més enllà de les nostres fronteres”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here