Ford invertirà 42 milions en la planta d’Almussafes per a la nova generació d’híbrids i endollables

0
254
Planta de Ford d'Almussafes

L’electrificació és clau per a Ford i treballa en això intentant incrementar els models elèctrics en tota Europa, on introduirà catorze models al llarg d’enguany, amb especial impacte a Almussafes

Ford invertirà 42 milions en la planta valenciana d’Almussafes, que en 2021 sumarà a les versions híbrides i endollables del Kuga i el Mondeo els models elèctrics del S-Max i Galaxy i es convertirà així en una factoria clau en l’estratègia d’electrificació de la multinacional.

El president de Ford Europa, Stuart Rowley, ha anunciat que huit milions es dedicaran al S-Max i al Galaxy i altres 24 milions s’invertiran en la planta de muntatge de bateries que començarà a funcionar al setembre amb dues línies, una per al model híbrid del Kuga i una altra per a l’híbrid endollable.

Rowley s’ha reunit aquest dijous amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de visitar la planta d’Almussafes juntament amb la cúpula directiva de Ford Europa per a comprovar el procés de llançament del nou Kuga.

Altres deu milions s’invertiran en el desenvolupament dels híbrids del Kuga en la planta valenciana, que serà la que més vehicles elèctrics fabrique en Ford, amb set models.

L’electrificació és clau per a Ford i treballa en això intentant incrementar els models elèctrics en tota Europa, on introduirà catorze models al llarg d’enguany, amb especial impacte a Almussafes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here