La Font de la Figuera inicia la votació del programa de pressupostos participatius

0
1356
Ajuntament de la Font de la Figuera

Els veïns de la Font de la figuera poden votar entre 22 propostes per a les quals s’ha consignat una partyida de 65.000 euros

L’Ajuntament de La Font de la Figuera ha posat en marxa la iniciativa #LaFontParticipa, on es posen en marxa uns pressupostos participatius amb els quals els veïns poden decidir en quines propostes s’ha d’invertir una partida de fins 65.000 euros.

Acabada la fase de recollida de propostes, l’Ajuntament de la Font de la Figuera ha iniciat durant una setmana, fins el divendres 2 de juny a les 23,59h la fase de votació que poden escollir entre les 22 propostes seleccionades.

Les propostes varien entre peticions de manteniment d’espais, creació d’una pista de pàdel, dotació d’arbres en diferents punts, etc. Totes elles ja susceptibles de votació a la web https://participa.lafontdelafiguera.net/ o acudint a l’Espai Jove els caps de setmana i, entre setmana, acudint directament a l’Ajuntament.

Aquesta incipient iniciativa, mai plantejada abans des de l’Ajuntament, ha resultat ser tot un èxit de participació. De fet, adquireix el nom de Pressupostos Participatius, justament perquè es volia donar oportunitat a les i els veïns al fet que decidiren diferents accions a emprendre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here