La Font de la Figuera amplia l’oferta de cursos de la Universitat Ciutadana adreçada a majors de 16 anys

0
1233
Imatge de la presentació de la nova oferta de cursos

Entre l’oferta s’inclou un curs de com treure el màxim partit al mòbil

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha iniciat el curs 2017-2018 emmarcat a la Universitat Ciutadana. La formació, adreçada a majors de 16 anys, pretén donar l’oportunitat als veïns de desenvolupar-se i seguir aprenent.

A més dels ja existents cursos de valencià i anglès (en dos nivells), també ofereix formació i adaptació a persones estrangeres (neolectors), alfabetització i preparació de proves lliures. A més, repeteix enguany amb el curs d’informàtica i se suma el curs «Com treure el màxim partit al teu mòbil», amb el que s’aconseguirà dominar i treure més profit a aquest dispositiu.

Tant la regidora d’Educació, Verónica Reyes, com l’alcalde, Vicent Muñoz, destaquen l’interès creixent de la població a la Universitat Ciutadana, la qual consideren una de les millors oportunitats de formació per a les i els veïns, sense desplaçar-se a altres poblacions, animant, sobretot, als més grans, ja que «mai és tard per seguir aprenent», cosa que ja saben la quantitat d’alumnes que s’han beneficiat d’aquesta iniciativa en anys anteriors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí