La Font de la Figuera donarà treball a 10 persones amb el Taller d’Ocupació de Jardineria

0
1323
Ajuntament de la Font de la Figuera

Les 10 persones es formaran i treballaran durant un any en el camp de la jardineria condicionant i netejant jardins i zones verdes de la localitat

L’Ajuntament de la Font de la Figuera acaba de rebre un comunicat per part del SERVEF, a través del qual s’ha gestionat la subvenció, en el qual es confirma una propera dotació màxima de 194.529,60 euros destinada al proper Taller d’Ocupació. En ell, es donarà feina a 10 persones durant un any en el camp de la jardineria.

A través del mateix, es pretén complir l’objectiu de dotar la Font de la Figuera dels serveis de condicionament i manteniment de jardins i zones verdes en diferents espais públics de la localitat. Una cosa molt celebrada des de l’Ajuntament. De fet, la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi afirma ser una molt bona oportunitat per seguir mantenint en òptimes condicions les zones verdes de la Font de la Figuera, alhora que es fomenta l’ocupació en la població.

L’Alcalde i responsable de personal, Vicent Muñoz, afirma, «després de molt esforç, l’ajuntament acaba de rebre una molt bona notícia que es transformarà en suport econòmic per a 10 famílies durant un any. Aquest èxit col·lectiu confirma que la línia de treball duta dóna els seus fruits «.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí