L’alcalde de la Font de la Figuera informa dels danys dels temporals al president de les Corts

0
1125
L'alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, junt a Enric Morera i Fran Ferri

En dues setmanes l’alcalde de la Font de la Figuera s’ha entrevistat amb representants de diferents formacions polítiques per informar-los de les pèrdues

L’Ajuntament de la Font de la Figuera segueix tractant de posar solució als danys ocasionats en el fort temporal de desembre els danys s’estimen en 700.000 euros. Unes afeccions causades a conseqüència de les obres de l’autovia i la via fèrria.

Les últimes reunions han estat amb el President de les Corts, Enric Morera, al qual els ha acompanyat el síndic de Compromís Fran Ferri. Muñoz també ha traslladat al director general d’Administració Local, Antoni Such, la preocupació per l’estat dels camins, barrancs i camps a La Font de la Figuera. Danys que també afecten el minat i espais representatius de la població, arran del temporal de desembre, especialment la Font de Baix, que representa el naixement de la població fa quasi 704 anys.

En paraules de l’alcalde, “és necessari el lideratge conjunt i crear totes les complicitats per defensar la normalitat a la Font de la Figuera en matèria d’infraestructures i comunicacions, així com resoldre els greus problemes provocats pels vessaments i el desviament de les aigües per canalitzacions i camins no preparats per a tants cabals”.

L’alcalde assegura que, des de l’equip de govern seguiran aquesta línia amb l’objectiu de preparar la defensa i assessorament a l’hora de plantejar solucions al Ministeri de Foment. S’està acudint a totes les instàncies per sumar i liderar conjuntament i a nivell de l’administració autonòmica i provincial per rebre totes les ajudes possibles, tant tècniques, com de valoració.

“Utilitzarem tots els mitjans al nostre abast per aconseguir la modificació del projecte i la desviació de les aigües”, afirma Muñoz, que també qualifica de satisfactòria la reunió amb el director general d’Administració Local, interessant-se en la tramitació de les ajudes pel temporal de desembre i per l’últim, fa uns dies, amb nevades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here