La Font de la Figuera selecciona 22 de les 105 propostes presentades per votar els pressupostos participatius

0
1672
Ajuntament de la Font de la Figuera

La Font de la Figuera destinarà 65.000 euros de diferents plans a més de 7.000 euros de fons propis per l’ajuntament en la iniciativa #LaFontParticipa

La Font de la Figuera acaba de presentar les propostes que es duran a terme arran de #LaFontParticipa. Aquesta incipient iniciativa per part de l’Ajuntament, permetia als veïns proposar i votar propostes de millora per a la població.

De les 105 propostes inicials, agrupades finalment en les 22 que optaven a votació, finalment, l’adequació de la Basseta Pijirri, l’ampliació i eficiència de la il·luminació al pavelló municipal, l’aparcament de bicicletes en diversos punts, el condicionament dels accessos a la població i l’adequació de les zones de reserva educativa al voltant del CEIP van ser les guanyadores. En total s’invertiran 65.000 euros (que suposen més de la meitat dels PPOS / SOM, Serveis i Obres Municipals, la resta dels quals s’invertiran en la renovació de les instal·lacions hidràuliques). A més es destinaran 7.000 euros de fons propis de l’Ajuntament, el que aconseguirà dur a terme una altra de les propostes també molt votades: la pista de pàdel.

Aquesta incipient iniciativa, mai plantejada abans des de l’Ajuntament, ha resultat ser tot un èxit de participació. De fet, adquireix el nom de Pressupostos Participatius, justament perquè es volia donar oportunitat a les i els veïns al fet que de decidiren diferents accions a emprendre.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com el regidor de Participació Ciutadana, Mariano Ferriz, agraeixen la participació de la ciutadania en aquesta iniciativa que esperen poder repetir en anys posteriors. Valoren molt positivament l’aprofitament d’aquesta inversió, “no només perquè les i els veïns entenguen els recursos que destinarem a les seues peticions, sinó també perquè se senten partícips amb les decisions que pren l’Ajuntament”, afirmen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here