La Font de la Figuera activa el Pla Municipal front a emergències per l’avís de nevada

0
1933
Imatge d'una nevada a la Font de la Figuera

L’Ajuntament de la Font de la Figuera demana col·laboració a la ciutadania per superar la situació de nivell roig d’emergència decretat  per la Generalitat

L’Ajuntament de la Font de la Figuera acaba d’activar el Pla Territorial Municipal front a Emergències una vegada la Generalitat ha decretat el nivell roig d’emergència pel risc de nevades. Este document preveu actuacions a seguir i consells davant la propera baixada de temperatures, acompanyades possiblement de neu.

Tant l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, com la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, apel·len a la comprensió i col·laboració de la ciutadania per mantindre la normalitat. “Per la nostra part dedicarem els mitjans humans i materials disponibles per fer front a l’eventualitat de la neu”.

A més de telèfons d’interès per a possibles contingències, aquest complet Pla, redactat des de l’Ajuntament, detalla el protocol d’actuació municipal, a més de consells per a les i els veïns a l’hora de protegir-se del fred i de la neu, aplicats a les seues llars i seus vehicles, etc.

Així mateix, l’Ajuntament de la Font de la Figuera seguirà utilitzant els seus canals d’informació més ràpids, com són web, #BansAlMovil o les xarxes socials, així com tauler d’anuncis perquè les i els veïns obtinguen l’última hora sobre les actuacions que es duguen a terme i consells a seguir, en cas d’arribada de climatologia adversa.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here