La Font de la Figuera invertirà 200.000 € en rehabilitar el camí amb Navalón

0
1134
Imatge del camí la Font de la Figuera-Navalón

La Diputació de València ajudarà a la Font de la Figuera a millorar un tram que suporta un trànsit intens d’autobusos i transport escolar.

Els 9km de recorregut en mal estat que uneix la Font de la Figuera amb Navalón seran objecte d’una intervenció de millora que necessitarà d’una inversió de 200.000 euros.

“Aquesta part, que es troba en el terme municipal de la Font de la Figuera, posseeix forats que dificulten la circulació i perjudiquen els usuaris de la via”, ha informat la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, qui també ha assegurat que diverses zones d’esbarjo de la Font de la Figuera i d’Enguera es troben properes al camí, de fet, “fa pràcticament les funcions d’una carretera ja que suporta un trànsit intens d’autobusos i de transport escolar”.

Fa justament un any, es va traslladar a la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó i al Diputat de Carreteres, Pablo Seguí, la necessitat urgent de millora d’aquesta carretera. Així des de la població afirmen que s’està “a l’espera d’una ràpida solució d’asfaltat en el tram que més ho necessite, la qual tindrà un cost total de 200.000 euros, subvencionat per la Diputació de València”.

Imatge del camí de l’Estació de la Font de la Figuera

Asfaltat del Camí de l’Estació

D’una altra banda la Demarcació de Carreteres de la Diputació de València també ha començat a esmenar els danys en els camins de la població, començant pel Camí de l’Estació que, des de l’Ajuntament de la Font de la Figuera “impossibilitava a les i els veïns la seua circulació”. Ara està duent a terme l’asfaltat del mateix, cosa que l’Ajuntament qualifica com “positiu, ja que les gestions dutes a terme comencen a donar els seus fruits”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Canals anuncia canvis i millores per a la Fira Comercial que serà en octubre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here