La Font de la Figuera inicia el II Festival de música de cambra ‘En Clau de Sol’

0
931
Imatge d'una actuació de cambra a la Font de la Figuera

Entre les novetats del Festival destaquen el concert itinerant ‘De font a font’, que oferirà un recorregut musical per les principals fonts de la població

Dins del cicle d’activitats estivals ‘Nits a la Fresca’, la Font de la Figuera se centra en la música de cambra amb l’inici esta nit de dimarts del Festival Internacional ‘En Clau de Sol’.

El cicle de concerts es divideix en quatre actuacions, totes elles a les 22.30 hores en diferents espais. Este dimarts, a l’església, amb ‘Les Quatre Estacions’, en la qual tindran cabuda, a més de l’orquestra barroca del Conservatori Professional de València, el violinista amb origen fontí Fernando Pascual, que ja va participar en la passada edició .

Dimecres, com a principal novetat del Festival, el concert itinerant per les diferents fonts, ‘De font a font’, que partirà del Teatre Joan de Joanes. Dijous, el so del violí, violoncel i piano seran els protagonistes en l’actuació ‘1, 2, 3’, al Museu Històric-Etnològic ‘La Costera’. I, finalment, un recital líric a la Font de Baix aquest divendres donarà per finalitzada aquesta segona edició del Festival que espera repetir la gran afluència de visitants de l’any passat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here