L’alcalde de la Font de la Figuera mostra al director general d’Emergències els efectes del temporal

0
850
Imatge de la reunió a la Font de la Figuera entre Muñoz i Aznar

L’alcalde de la Font de la Figuera trasllada al director general d’Emergències i al diputat provincial Evarist Aznar les conseqüències dels últims temporals

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, s’ha reunit amb el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, per tal de traslladar-li a aquest últim les afeccions de les obres de l’autovia i la via fèrria.

L’encontre ha estat qualificat com «molt satisfactori» per l’alcalde, qui ha explicat que les afeccions de les obres de l’autovia i la via fèrria han deixat uns danys per valor d’aproximadament 700.000 euros en aquest temporal. El deficient desviament de les aigües ha danyat seriosament camins, barrancs i camps a La Font de la Figuera, a més del minat i espais representatius de la població.

D’una altra banda també ha visitat la localitat el Diputat Provincial de la comarca de la Costera, Evarist Aznar (PP) per comprovar els danys patits per la localitat durant l’últim temporal. La visita s’ha produït per la invitació per part de l’Ajuntament a portaveus dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats per establir complicitats i que coneguen de primera mà les destrosses.

En aquest cas, des del PP, Aznar ha estat el que s’ha traslladat fins a La Font de la Figuera, després d’haver-ho fet en el seu moment el diputat Joan Baldoví.

Vicent Muñoz, agraeix la preocupació dels representants, especialment del Congrés dels Diputats (que seran els que després hauran d’aprovar el Pressupost General de l’Estat de 2017) interessats per les destrosses del temporal del 17 al 19 de desembre que també va deixar mossa en símbols de la població com són la Font de Baix o el Llavador.

En el seu moment Muñoz ja va destacar els esforços duts a terme per l’actual equip de govern local, que «s’està bolcant en posar solució a un problema que ens ha estat imposat, arran de les obres de la autovia i la via fèrria».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí