La Font de la Figuera distingirà el 9 d’Octubre a les persones i entitats locals més destacades

0
1672
Ajuntament de la Font de la Figuera.

El consistori els farà entrega d’una Medalla de la Vila i huit Fonts de Plata, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre

L’Ajuntament de la Font de la Figuera vol honrar públicament “a les persones i entitats que han destacat en l’esdevenir de la població des de fa anys, sent exemple de civisme i bon fer”. D’esta forma des de l’ajuntament s’ha anuncia que es lliuraran diverses distincions commemoratives que recorden la seua tasca

La distinció de la Font de Plata es lliurarà a la S.M. La Lira Fontiguerense, a l’Equip Femení del Club de Futbol local i a l’Equip femení e Frontó, al l’Escola de l’Ú de la Font, a la Cooperativa La Viña, al Celler Antonio Arráez i també i especialment al Voluntariat de la població, “per seua gran tasca altruista en suport a les persones grans i amb diversitat funcional”. Des de l’ajuntament es destaca que “totes aquestes entitats constitueixen un enorme motor, cadascuna en el seu àmbit, i amb gran vinculació i rellevància per a totes les veïnes i veïns de la població”.

També rebrà la Font de Plata el rector de l’Església de la Nativitat de la Nostra Senyora, Lisardo Castelló, el qual ha marcat un ampli llegat de treball i dedicació a la Parròquia, incloent restauracions o la dinamització dels col·lectius associats a la mateixa: Juniors, confraries, etc.

I, finalment, un dels més alts distintius, la Medalla de la Vila, recaurà en el polifacètic veí de la població Àngel Ros, per la seua intensa col·laboració en actes festius, a més de la seua afició per la creació artística, sent el seu Betlem monumental un dels més visitats any rere any a la comarca.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El IVAM saca a la luz más de 150 dibujos inéditos de Pinazo en su etapa italiana

En paraules de l’alcalde, Vicent Muñoz, ‘des del Govern Municipal, plantegem al plenari que reconega al plenari, d’acord marca el reglament d’honors i distincions, que es reconega la tasca i treball realitzat per part de les empreses, entitats i persones predisposades a millorar la convivència i imatge del poble. Destaquem, molt especialment, la figura d’Àngel Ros, gran dinamitzador i col•laborador des de fa anys en tots els actes que necessiten de la seua presència i que, molt gustosament, presta la seua ajuda posant èmfasi en cada detall.

L’acte de lliurament d’aquestes distincions tindrà lloc el dia 9 d’octubre, coincidint amb una intensa jornada que el consistori prepara per celebrar el Dia del Poble Valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here