La Font de la Figuera impulsa ajudes a l’emprenedoria, la modernització i la innovació de comerços i professionals

0
1540
Ajuntament de la Font de la Figuera

El Govern municipal pretén donar suport al teixit econòmic local existent i al de nova creació, i busca que professionals i el xicotet comerç incrementen la seua competitivitat

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha presentat la seua iniciativa ‘Reforcem l’economia local’, un ambiciós projecte amb el qual es pretén donar suport al teixit local existent i al de nova creació.

Amb una quantia total de 12.000 euros en ajudes, l’Ajuntament proporcionarà suport a professionals i al comerç amb l’objectiu d’incrementar la seua competitivitat i promoure la seua estabilitat.

Al programa ‘Joves Agricultors’ es sumen els de ‘Innovació Tecnològica’, ‘Millora del Comerç’, ‘Reforcem professionals’ i ‘Extraordinària d’Innovació’. Són les quatre branques plantejades per donar suport a professionals, emprenedors i xicotet comerç en aquesta convocatòria de 2018.

‘Millora el Comerç’ està pensada per als projectes de renovació d’instal·lacions i serveis, incloent la realització d’obres o reformes i l’adquisició d’equipament innovador que implique modernització en l’activitat comercial.

Per la seua banda, els professionals també tindran la seua línia d’ajuda baix ‘Reforcem professionals’, amb la qual es reforçarà la sostenibilitat de les i els professionals que exerceixen l’activitat econòmica a la Font de la Figuera, ja siga l’adquisició de material destinat a l’activitat, la formació especialitzada o el lloguer o despeses de manteniment del local escollit per dur a terme l’activitat.

A més, el programa ‘Innovació tecnològica’ també incentivarà la incorporació d’aplicacions informàtiques destinades a la millora de la gestió empresarial, així com el foment de la comercialització de productes a través de pàgines web.

A més, des del Govern Municipal destaquen un ‘Programa Extraordinari d’Innovació’, que premiarà la innovació comercial amb un import màxim de 1.000 euros. Com a requisit fonamental per a les i els autònoms i les empreses comercials destaquen que l’activitat es realitze a la població, perquè, des del Govern Municipal, es pretén incentivar i atraure l’arribada de nou teixit empresarial i xicotet comerç, a més de promoure l’excel·lència dels existents.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí